INRICHTING VAKANTIEWONING

Vakantiewoningen zijn bedoeld om te ontspannen en tot rust te komen, en een goede akoestiek speelt daarin een belangrijke rol. In de prachtige nieuwbouw vakantiewoning Maison Des Lacs Bleus, gelegen nabij Bordeaux in de schilderachtige regio Nouvelle-Aquitaine, werd akoestisch comfort gecombineerd met esthetiek dankzij de installatie van WoolWood® AkuPanelen.

Een Modern Keukeneiland met Gerookt Eiken Akoestische Panelen

In de ruime en open woonruimte van de vakantiewoning zijn de WoolWood® AkuPanelen in de kleur gerookt eik geïnstalleerd rond het keukeneiland. Deze panelen voegen niet alleen een verfijnde en natuurlijke uitstraling toe, maar verbeteren ook de akoestiek in deze centrale ruimte waar het geluid van koken en gesprekken vaak galmt. De gerookte eiken panelen zorgen voor een warm contrast met het strakke ontwerp van de keuken, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Ben je benieuwd naar deze prachtige gerookt eiken panelen? Je vindt ze in onze webshop: ontdek de WoolWood® AkuPanelen in gerookt eik.

Afwerking keukeneiland met WoolWood AKU paneel eik gerookt

Een Rustgevende Hoofdbordoplossing

In alle vier de slaapkamers van Maison Des Lacs Bleus werd gekozen voor WoolWood® AkuPanelen in de kleur contrast donker, die op halve hoogte zijn geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een functionele akoestische oplossing, maar creëert ook een uniek en stijlvol hoofdbord dat over de volledige breedte van de kamers loopt. Deze panelen dragen bij aan een rustige en serene sfeer, ideaal voor een ontspannen nachtrust.

Voor meer informatie over de panelen in contrast donker, neem een kijkje in onze collectie: ontdek de WoolWood® AkuPanelen in contrast donker.

Hoofdbord in WoolWood Aku panel Naturel eik contrast donker


Waarom Kiezen voor WoolWood® AkuPanelen?

Onze akoestische panelen zijn ontworpen om geluidsgolven te absorberen en nagalm te verminderen, wat resulteert in een rustgevende omgeving. Naast hun functionele voordelen, zijn WoolWood® panelen ook esthetisch aantrekkelijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, perfect voor elk interieurontwerp.

Wil je zelf de sfeer en stilte van Maison Des Lacs Bleus ervaren?

Bezoek hun website voor meer informatie en boek je verblijf: Maison Des Lacs Bleus.

Voor meer informatie over onze akoestische oplossingen, of om een stalenpakket te bestellen, bezoek onze WoolWood® webshop.

WAAROM AKOESTISCHE PANELEN CRUCIAAL ZIJN VOOR MODERNE INTERIEURS